5 sterren partner De Heide Smid

Betrouwbare partner

De Heide Smid Tuin & Park, met vestigingen in Halle en Duiven (alleen kachels), is dé specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Ons bedrijf, met 80 jaar ervaring, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zorgen er in onze vestiging in Halle voor dat jou tuin- en parkproducten gereed gemaakt worden voor gebruik.

Reparaties

Onze ervaren vakmannen staan altijd voor je klaar om jou comfort te waarborgen. Van maandag tot en met zaterdag repareren en onderhouden we jou tuin- en parkmachines, tuinberegening en tuingereedschap. De werkwijze van onze ervaren vakmannen  zorgt ervoor dat wij volledig achter de uitgevoerde  werkzaamheden staan.

Eigen werkplaats

Alle tuin- en parkmachines worden door ons  gebruiksklaar gemaakt in onze eigen werkplaats in Halle. Wanneer het gewenst is halen we de machine bij jou thuis op en brengen we het ook weer terug op het moment dat de werkzaamheden klaar zijn.

Topkwaliteit producten

Kom eens langs in Halle en bekijk ons ruime assortiment aan tuin- en parkproducten. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staat en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac.

Veiligheid

Bij de Heide Smid is het belangrijk dat de door ons verkochte producten ook veilig zijn. Doordat onze ervaren vakmannen de benodigde certificaten op zak hebben om met de tuin- en parkmachines te mogen werken kunnen wij dit ook aan je garanderen.

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking