Afrastering

Gallagher afrasteringDe Heide Smid Groen heeft naast de tuinmachines ook nog een groot scala aan afrasteringsproducten van Gallagher in het assortiment zitten. Het merk, dat zijn wortels in Nieuw-Zeeland heeft liggen, is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers, om zo tot de beste resultaten te kunnen komen. 

Met deze afrasteringsproducten van Gallagher is geen enkel weiland of gazon teveel gevraagd. Bij de vestiging van de Heide Smid in Halle kun je al deze producten eens rustig bekijken. Mocht het nodig zijn dan kunnen onze vakkundige medewerkers je altijd een duidelijk en helder advies geven over welke soorten afrasteringsproducten het beste bij jouw situatie passen!

Mocht je toch liever je afrastering online bestellen, dan kan dat op de website van Gallagher! Bij de bestelling kun je vervolgens ons bedrijf aanvinken. Hier zullen de bestelde producten vervolgens geleverd worden. Je krijgt een berichtje wanneer de producten binnen zijn en ze bij ons komen ophalen wanneer het jou uitkomt!

Gallagher afrastering

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking