Nieuws

Je tuin beregenen met grondwater

Momenteel kunnen we genieten van heerlijk lente weer. De droogte begint echter nu al weer zijn intrede te nemen en daarom kan je tuin wel wat extra water gebruiken. Elke dag je tuin sproeien met kraanwater is relatief duur, gelukkig kan het goedkoper!

In onze showroom in Halle verkopen wij diverse tuinpompen en ook een complete tuinpomp set, waarmee je binnen een paar dagen kunt sproeien met eigen grondwater!

Deze set bestaat uit:

  • Tuinpomp Foras JA 80
  • Een zuigset (7 meter incl. koppelingen)
  • Een aansluiting Geka koppeling met bocht
  • Een totaalbedrag van € 294,50

Daarnaast het filter spuiten ook mogelijk:

  • Filter spuiten compleet gereed op uw adres – vanaf 210 euro (prijs afhankelijk van uw adres)

Wil je liever een andere tuinpomp? Kom dan langs in onze showroom in Halle en laat je adviseren door onze verkopers. Wij verkopen tuinpompen van de topmerken Calpeda en Foras en daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment tuinsproeiers en benodigdheden van het merk Gardena.

 

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking