Nieuws

Waaiers bij de Heide Smid

Aankomende weken belooft de temperatuur steeds verder omhoog te lopen, de zomer gaat beginnen. Om het binnenshuis lekker koel te houden of om de luchtcirculatie op gang te houden, is een waaier een prima keuze. Daarom hebben wij bij De Heide Smid in Halle nu een ruime voorraad aan professionele waaiers. Zowel vloer- als staande modellen.

Tot en met 30 juni geldt 10% pelletkorting op alle waaiers!

1. VB CM-1602 Professionele vloerventilator 16” – Prijs: van € 54,35 nu voor € 48,95

Specificaties
– Diameter: 16 inch / 40 centimeter
– Vermogen: 50 Watt
– Stroom: 230 volt – 50 Hz
– Snoerlengte: 1.5 meter
– Standen: 3

2. VB CM-1802 Professionele vloerventilator 18” – Prijs: van € 58,40 nu voor € 52,50

Specificaties
– Diameter: 18 inch / 46 centimeter
– Vermogen: 75 Watt
– Stroom: 230 volt – 50 Hz
– Snoerlengte: 1.5 meter
– Standen: 3

2. VB CM-1801 Professionele statiefventilator 18” – Prijs: van € 64,45 nu voor € 58,-

Specificaties
– Diameter: 18 inch / 46 centimeter
– Vermogen: 75 Watt
– Stroom: 230 volt – 50 Hz
– Snoerlengte: 1.5 meter
– Standen: 3
– Maximale hoogte: 1.3 meter

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking