Nieuws

Onderhoudsbeurt tuinmachines

De koudere maanden van het jaar staan weer voor de deur. De kachel wordt weer aangestoken en de tuinmachines worden weer opgeborgen in de schuur. Dit is het perfecte moment voor een onderhoudsbeurt aan je tuinmachines. In de winter kan je je tuinmachines immers prima een paar dagen missen. Door je tuinmachines een onderhoudsbeurt te gunnen zorg je ervoor dat je tuinmachines in topconditie blijven en weer klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Waarom is een onderhoudsbeurt aan mijn tuinmachine belangrijk?

In de lente en/of zomermaanden gebruik je je tuinmachines waarschijnlijk wekelijks. Snoeien, grasmaaien, kantenknippen, allemaal tuinklussen waarvoor de tuinmachines intensief gebruikt worden. Je zal je tuinmachines vast wel schoonmaken na gebruik, maar een onderhoudsbeurt schiet er tijdens dit seizoen vaak bij in. Door het gebrek aan onderhoud ontstaan juist de problemen. Doordat je je tuinmachines intensief gebruikt is er sneller sprake van roestvorming en oude olievlekken. Het gevolg: versnelde slijtage van je tuinmachines. Door een onderhoudsbeurt kun je probleemloos het nieuwe seizoen tegemoet en verleng je de levensduur van je tuinmachines.

Gun je tuinmachines een onderhoudsbeurt van De Heide Smid

Voorkom problemen en gun je tuinmachines een volledige onderhoudsbeurt van De Heide Smid. De deskundige medewerkers van De Heide Smid hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van tuinmachines van diverse merken. Geen enkel probleem aan je tuinmachines is te gek: van het verwisselen van een band van je zitmaaier tot aan het repareren van de motor van je kettingzaag. Ben je zelf niet in de gelegenheid om met je tuinmachines langs te komen in onze werkplaats in Halle? Ontdek dan onze haal- en brengservice.

Zijn je tuinmachines aan vervanging toe?

Ook wanneer je tuinmachines aan vervanging toe zijn kun je terecht bij De Heide Smid in Halle. Neem eens een kijkje in onze showroom in Halle. Als officieel dealer van STIHL, VIKING en Stiga vind je een ruim assortiment tuinmachines. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste tuinmachine die bij jouw tuin past.

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking