Route & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan per telefoon of e-mail. Maar je kunt uiteraard ook onze twee showrooms bezoeken. Klik op de vestigingen voor meer informatie.

De Heide Smid

Vestiging Halle

Vestiging Halle
Halle-Heideweg 16
7025 CL Halle


0314-631741
info@heidesmid.nl

KvK: 09055264
BTW-nummer: NL.0076.06.771.B01

De Heide Smid

Vestiging Duiven (alleen kachels)

Vestiging Duiven (alleen kachels)
Nieuwgraaf 1
6921 RJ Duiven


026-3192090
info@heidesmid.nl

KvK: 09055264
BTW-nummer: NL.0076.06.771.B01

Neem direct contact op!

Bij dringende storingen kunt u bellen met 06-22698657

“Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!


vestigingen

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking