Verhuur

Het kan zijn dat je het niet rendabel vindt om een tuinmachine aan te schaffen of dat je tuinmachine net iets tekort komt aan capaciteit. Bij De Heide Smid kan je ook tuinmachines huren. Wij verhuren verschillende tuinmachines die geschikt zijn voor diverse tuin klussen, zoals bijvoorbeeld:

Verticuteermachine huren?

Bij ons kan je terecht voor de aanschaf van een verticuteermachine, maar uiteraard kan je ook een verticuteermachine bij ons huren. Wij verhuren twee types verticuteermachines: de Eliet 401 en de Eliet 501.

Wil je graag weten waarom je moet verticuteren en wanneer je dit het beste kan doen? Lees dan onze tips.

Huur nu de verticuteermachine Eliet 401 Bij De Heide Smid


Eliet 401

Werkbreedte: 400 mm
Huurprijs per uur: € 6,50
Huurprijs per halve dag: € 22,50
Huurprijs per dag: € 40,-

 

 

Huur nu de verticuteermachine Eliet 501 Bij De Heide Smid

 

Eliet 501
Werkbreedte: 500 mm
Huurprijs per uur: € 8,50
Huurprijs per halve dag: € 30,-
Huurprijs per dag: € 50,-

 

 

Kloofmachine huren?

Bij De Heide Smid kan je kant-en-klaar haardhout kopen, maar als je eigen haardhout hebt kan je bij ons ook een kloofmachine huren. De kloofmachine staat op een aanhanger, waardoor deze gemakkelijk is te vervoeren.

PickPine STS 10 E
Vermogen: 2200 Watt elektromotor
Kloofkracht: 10 ton
Max. houtlengte: 60 cm, tot 45 cm doorsnee
Huurprijs per halve dag: € 35,-
Huurprijs hele dag: € 55,-

 

 

Veegmachine huren?

Wil je dat je stoep, binnenplaats of op- en afrit er weer spik en span uitziet? Dan kan je bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van een veegmachine, maar kan je ook een veegmachine huren.

Tielburger veegmachine
Werkbreedte: 80 cm
Huurprijs per uur: € 15,-
Huurprijs per halve dag: € 40,-
Huurprijs per dag: € 70,-

 

 

 

Onkruidborstel huren?

Last van onkruid? Huur een onkruidborstel en verwijder snel, eenvoudig en milieuvriendelijk het onkruid.

Ariens onkruidborstel
Huurprijs per uur: € 25,-
Huurprijs per halve dag: € 50,-
Huurprijs per dag: € 70,-
Verbruik 2e borstel set: € 22,50

 

 

 

Heb je interesse in het huren van een van deze tuinmachines of heb je vragen over de tuinmachines die wij verhuren? Neem dan contact met ons op via 0314-631741 of kom langs in onze showroom in Halle.

 

Tuin- en parkproducten kopen bij De Heide Smid Groen in Halle

Specialist in tuin- en parkmachines, gereedschap en accessoires

De Heide Smid Groen geldt als specialist op het gebied van tuin- en parkproducten. Je kunt bij ons terecht voor tuin- & parkmachines, handmaaiers, tuinberegening, tuingereedschap, tuinafrastering,  Viking en Stihl speelgoed en accessoires. Het familiebedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft alles voor jouw tuin en park. Bezoek hiervoor eens onze vestiging in Halle. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Producten voor jouw tuin en park

De Heide Smid Groen biedt, zoals aangegeven, een breed assortiment tuin- en parkmachines aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verkopen daarom alleen de gerenommeerde merken, zoals Stihl, Viking, Ariens, Stiga en Euromac. De machines worden ter plekke gebruiksklaar gemaakt en desgewenst bij je thuis afgeleverd. Maar ook voor duurzame hand- en tuingereedschappen kun je bij ons terecht. Al onze tuin & park producten zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle.

Over De Heide Smid

De kracht van De Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 42 specialisten op het gebied van tuin- en parkproducten. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle vind je ruim tweehonderd tuin- en parkmachines, handmaaiers en  bosmaaiers opgesteld.

De Heide Smid: al 80 jaar ervaring

Onze klanten zochten onder meer op:

  • Tuingereedschap
  • Tuinberegening
  • Tuinafrastering
  • Tuindiversen
  • Speelgoed Viking